Skip to main content
Birdo madárfotópályázat

Végzet

Végzet

Végzet

 • A fotó készítésének helyszíne
  Hortobágy
 • The bird in the picture.
 • Így készült

  A fotó egy vizes élőhelyen készült a Hortobágyon.

  Exif adatok
  Rekesz

  f/5.6

  Focal length

  300mm

  Shutter speed

  11643856/1000000

  ISO

  400

  Flash

  Flash did not fire

  Camera
  Canon EOS R6
 • Kategória
 • Pályázat éve
  2023
 • Fotós:

  Herpai Imre

  Herpai Imre vagyok, 1974-ben születtem Egerben, mind a mai napig itt élek. Földrajz – testnevelés szakos tanárként dolgozok az Egri Hunyadi Mátyás Általános Iskolában. A természet iránti érdeklődésem gyerekkorom óta végigkíséri a mindennapjaimat. Ha tehetem, szívesen utazok társasággal, vagy egyedül. Utazásaim során kezdtem el fotózni azzal a céllal, hogy megörökítsem élményeimet, emlékeimet. Az évek során ráéreztem a fotózás ízére. A természetfotózás felé fordultam, egyre tudatosabban kerestem a megörökíthető szépségeket.

  Szívesen fotózok külföldön és hazai tájakon bármilyen témát, amelyben látok fantáziát, amit érdekesnek tartok. Felkérésre az elkészült képekből előadásokat szoktam tartani az Egri Fotóművészeti Alkotótáborokban, az Egri Világjáró klubban, iskolákban, művelődési házakban. Az előadások témája természetfotózás és útiélmény-beszámoló.

  Gyakran járom a természetet, ismerkedem az állatok szokásaival, a növények világával, mert fotós témáimat ebből nyerem. Magam, vagy fotóstársaimmal közösen épített lessátorból fotózom, keményen megküzdve az elemekkel (eső, hó, fagy, szúnyogok …. ). Az elkészült képekből válogatva rendszeresen indulok hazai és nemzetközi fotópályázatokon, melyeken több képem is megállta a helyét.

Contact:
Birdo Team
Email: info(at)birdphotocontest(dot)eu


Missziónk