Ugrás a tartalomra
Background image

Aki keres talál

Aki keres talál

 • A fotó készítésének helyszíne
  Hevesvezekény
 • A képen látható madár
 • Így készült

  A godát egy belvízen fotóztam, álcaháló segítségével.

  Exif adatok
  Rekesz

  f/5.6

  Gyújtótávolság

  700mm

  Zársebesség

  10965784/1000000

  ISO

  1000

  Flash

  Flash did not fire, compulsory flash mode

  A képkészítés eszköze
  Canon EOS 5D Mark III
 • Kategória
 • Pályázat éve
  2023
 • Fotós:

  Herpai Imre

  Herpai Imre vagyok, 1974-ben születtem Egerben, mind a mai napig itt élek. Földrajz – testnevelés szakos tanárként dolgozok az Egri Hunyadi Mátyás Általános Iskolában. A természet iránti érdeklődésem gyerekkorom óta végigkíséri a mindennapjaimat. Ha tehetem, szívesen utazok társasággal, vagy egyedül. Utazásaim során kezdtem el fotózni azzal a céllal, hogy megörökítsem élményeimet, emlékeimet. Az évek során ráéreztem a fotózás ízére. A természetfotózás felé fordultam, egyre tudatosabban kerestem a megörökíthető szépségeket.

  Szívesen fotózok külföldön és hazai tájakon bármilyen témát, amelyben látok fantáziát, amit érdekesnek tartok. Felkérésre az elkészült képekből előadásokat szoktam tartani az Egri Fotóművészeti Alkotótáborokban, az Egri Világjáró klubban, iskolákban, művelődési házakban. Az előadások témája természetfotózás és útiélmény-beszámoló.

  Gyakran járom a természetet, ismerkedem az állatok szokásaival, a növények világával, mert fotós témáimat ebből nyerem. Magam, vagy fotóstársaimmal közösen épített lessátorból fotózom, keményen megküzdve az elemekkel (eső, hó, fagy, szúnyogok …. ). Az elkészült képekből válogatva rendszeresen indulok hazai és nemzetközi fotópályázatokon, melyeken több képem is megállta a helyét.

Impresszum:
Birdo Természetvédelmi Egyesület
Email: info(kukac)bird-o(pont)hu


Missziónk