Ugrás a tartalomra
Background image

Fertő-Hanság Nemzeti Park

Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatóság gondozásába tartoznak Győr-Moson-Sopron megye természetvédelmi területei. A Bakonyaljától a Soproni-hegységig a Dunától a rábaközi rétekig, tölgyesekig sok természeti szépséget védett és védelemre érdemes táji értéket őrzi e vidék.

Herpai Imre: Habcsók
Nevezési díj nélkül

Április 3-án elindult a Birdo Az év madárfotósa 2023 pályázat. Izgatottan várjuk, hogy idén is érkezzenek legalább olyan remek madárfotók, mint a tavaly. A kiírás nagyrészt megegyezik az előző évivel, ám néhány jelentős változtatásról döntöttünk, ezért kérjük, aki tavaly nevezett, az is olvassa el figyelmesen az idei pályázati feltételeket, mielőtt képet töltene fel!

  April 03, 2023
Egy híján ötven nyertes fotó

Jó hangulatú díjátadón vehették át nyereményüket a fotósok. A benevezett 2880 fotóból a második fordulóba összesen 462 fotót és 4 fotósorozatot juttatott be a szakmai zsűri. Végül kilenc kategóriában két-két magasra értékelt, valamint egy-egy első, második és harmadik helyezett fotó került a pontozás alapján a legjobbak közé, a Dokumentum fotósorozatban pedig egy első díjat osztottak ki.

  November 28, 2022
Impresszum:
Birdo Természetvédelmi Egyesület
Email: info(kukac)bird-o(pont)hu


Missziónk