Ugrás a tartalomra
Background image

Rólunk

A Birdo Az év madárfotósa pályázat három elkötelezett magánember kezdeményezése

A történet hármunk beszélgetésével kezdődött, amikor váratlanul kiderült számunkra, hogy mindannyian lelkesedünk a madarakért, a madárfotózásért, a természetvédelemért. 
A Birdo fotópályázattal szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy a természetvédelem fontosságának gondolata minél többekhez eljusson. Hiszünk abban, hogy az az ember, akinek lehetősége van akár csak fotókon megtapasztalni a természet szépségét, ha nem is lesz aktív környezetvédő, de biztosan nem fogja pusztítani a természeti értékeket.
Számtalan elkötelezett partner áll mellettünk ebben a munkában, madarászok, természetvédők, neves fotósok, szakértők - tudásukkal, hitelességükkel. Köszönjük nekik! Mindent megteszünk azért, hogy sokak örömére szolgáljon ez a madárfotópályázat.
Hosszú távra tervezünk. Bízunk abban, hogy már az első évben is sokan bemutatják itt jobbnál jobb madárfotóikat, ezáltal kreativitásukat a madárvédelem szolgálatába állítják, majd aztán évről évre egyre többeket csábít el ez a lehetőség.

"A madarakat mindenki szereti" (Sir David Attenborough)

Kik vagyuk?

 
S. Takács Zsuzsanna

Kommunikációs szakemberként rendszeresen dolgoztam környezetvédelmi ügyekért, hosszú évekig vezettem egy környezetvédelmi témájú blogot. A madarak világa igazából akkor varázsolt el, amikor megismerkedtem a Tatai Vadlúd Sokadalom mögött álló lelkes szervező csapattal. A természet iránti elkötelezettségük számomra példaadó.


S. Takács Zsuzsanna
Czeglédi Andor

Nem véletlen, hogy olyan cégcsoportnak vagyok egyik vezetője, amelyben a társadalmi felelősségvállalási program része a környezetvédelem. Ez számomra szívügy. A madarakat pedig nem tudnám megunni, akár élőben, akár fotókon nézem őket, teljesen elvarázsolnak.


Czeglédi Andor
Awad Abdel Halim Doris

Mindennapi munkámnak is része a környezetvédelem. Korábban környezetpolitikai programokkal, ökocímkével, erdészeti támogatásokkal, jelenleg a klímavédelmi erőfeszítésekhez kapcsolódó illegális faanyag-kereskedelem felszámolásával foglalkozom. A magánéletben is fontos számomra a természetvédelem, a családommal rendszeresen járunk kirándulni, a gyerekeinket a természeti környezetünk tiszteletére neveljük.


Awad Abdel Halim Doris
Impresszum:
Birdo Természetvédelmi Egyesület
Email: info(kukac)bird-o(pont)hu


Missziónk